милсля да сменя грозния пасатор за една 145ца само исакм а разбера по какво се познава QVто доколкото разбрах тя е най готината осжен по детелинката и по кожите/които могат да си ги сложат допълнително за да изглежда само като КюВи то/,а и къв е тоя вариатор доста често го споменавате ако вие,чегърта или квото там правитова кво значи,некви последствия от ненавременна смяна?абе общо взето всичко ме интересува.
Известие
Collapse
No announcement yet.
145QV как се познава
Collapse
X
-
1 Странични прагове с вградени, а не залепени детелинки в крайщата. Детелеинки трябва да има и отзад
2 Спортно окачване
3 Джанти с дупки като тези от подписа ми (естествено може и да бъдат други)
4 Километраж до 260км/ч
5 Двигател 2.0 TS с мощност от 150кц при моделите до 1998г и 155кс при моделите след 1998
6 Дръжките за отваряне на вратите вътре не са пластмасови, ами метални
7 Отпред и отзад е с дискови спирачки, като отпред диска е голям 284мм и не може да побере по-малка джанта от 15"
Общо взето има ли ги тези неща, значи говорим за 145 QV
Comment
-
спортното окачване при КуВе е опция ! винаги ! - от 95та до 2000та
Кожа няма страндартно, опция е и при КуВе и при останалите
Металните дръжки отвътре на вратите мисля че са при всички 145ци
дискове 284мм вентилирани отпред има и при 1.8 Туинспарк
НО
145QV просто наистина няма как да се сбърка))))
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Има и нещо дето все го забравяте ма простено ви е, мойта и на насо бяха със сток гърнетаи отзад имаше накрайник докато при другите 145 го няма има само тръбама тва е за големи познавачи да знаете
И още нещо всички КуВе -та имат копче за багажника докато другите са с ръчка
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboИма и нещо дето все го забравяте ма простено ви е, мойта и на насо бяха със сток гърнетаи отзад имаше накрайник докато при другите 145 го няма има само тръбама тва е за големи познавачи да знаете
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboИма и нещо дето все го забравяте ма простено ви е, мойта и на насо бяха със сток гърнетаи отзад имаше накрайник докато при другите 145 го няма има само тръбама тва е за големи познавачи да знаете
а оня безкрайно грозен накрайник съм го виждал на секви 145ци'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiНа пръчката за маслото също има детелинка'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Comment
-
И още нещо всички КуВе -та имат копче за багажника докато другите са с ръчка97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
Дръжките за отваряне на вратите са пластмасови на повечето 145ци ! И аз мислех, че са метални... простено да ми е бях влизал само на вальо и бобо в колите
Ако е след 99та, джантите са като тези от подписапоне на излизане от завода
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoДръжките за отваряне на вратите са пластмасови на повечето 145ци ! И аз мислех, че са метални... простено да ми е бях влизал само на вальо и бобо в колите
Ако е след 99та, джантите са като тези от подписапоне на излизане от завода
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxПървоначално публикувано от BoboИма и нещо дето все го забравяте ма простено ви е, мойта и на насо бяха със сток гърнетаи отзад имаше накрайник докато при другите 145 го няма има само тръбама тва е за големи познавачи да знаете
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment